Cégbemutató

A TÁRSASÁG BEMUTATÁSA

Cégünk 1992-ben alakult, s az időtájat KISÉPÍTŐ GMK volt a neve , melyeknek jogutódaként hoztuk létre 1994 elején a H-beton Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot.

A H beton Kft. 1996 óta működik a Társaság szolnoki üzemében, amely kizárólagosan saját tulajdonában van és ahol már kezdetben is jelentős beruházásokat valósított meg, a termelési berendezések fejlesztése és a környezetvédelem területén. 2001-ben kezdett meg egy újabb fontos beruházást: második betonkeverő telep építését Törökszentmiklóson. Ez a második telep, beüzemelése után, 2002 ben épült be a Társaság minőségirányítási rendszerébe. A Társaság az elmúlt évek során dinamikusan növekedett és megbízható, ismert és elismert családi középvállalkozássá fejlődött a szolnoki körzetben.


A betongyártás a minőségre rendkívül érzékeny, igényes tevékenység, amely alapvetően határozza meg az épített létesítmények, szerkezetek szilárdságát, minőségét és élettartamát.
A H-beton Építőipari és Szolgáltató Kft. mindig kiemelt fontosságot tulajdonított vevői kapcsolatainak, a vevők bizalmának. A Társaság fontos megrendelői többségükben már tanúsított minőségügyi rendszert működtetnek és jelentős építési feladatokhoz veszik igénybe a Társaságot, mint transzportbeton szállítót.


Joggal követelik meg az egyik alapvető építési termék szállítójától azt, hogy olyan minőségügyi rendszert vezessen be, amely növeli a termelés biztonságát és garantálja a szállított betonkeverék mindenkori kifogástalan minőségét. Ezért döntött 1998-ban a H-beton Építőipari és Szolgáltató Kft. vezetősége az MSZ EN ISO 9002 szabvány szerinti minőségügyi rendszer kidolgozása és bevezetése mellett.

2002-ben a Társaság az új MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány alkalmazására tért át. Megőrizte a múltban jól működő minőségügyi rendszer már bevált, értékes elemeit, de erősítette a folyamatközpontú megközelítést, bővítette és folyamatosan fejlesztette számszerűsíthető minőségi célkitűzései körét és törekedett megrendelői elégedettségének további javítására.
Az elmúlt években a Társaság eszközparkja többségében teljesen megújult, megfelel a legmagasabb vevői igényeknek is. A termelőeszközök közül műszaki színvonalát tekintve kiemelkedik az új, 2008-ban üzembe helyezett szolnoki TEKA THZ betonkeverő, a mixer kocsik többsége és a két Putzmeister betonszivattyú.

A Társaság betonkeverő telepei:

  • 5000 Szolnok, Panel út 2.

  • 5200 Törökszentmiklós, Kossuth L. út 19.A Társaság termelő kapacitása 2008 első félévének végén:

  • a szolnoki telepen egy új TEKA Mixomat THZ 2250

  • 70 m3/ó névleges teljesítményű betonkeverő berendezés

  • a törökszentmiklósi telepen számítógépes vezérlésű 60m3/ó névleges teljesítményű betonkeverő berendezés

  • egy Putzmeister 32 m-es és egy Putzmeister 23 m-es betonszivattyú

  • 3 Man 8 m3-es, 1 Mercedes 8 m3-es, 1 Mercedes 5 m3-es terepjáró és 3 Tátra 5 m3-es mixer tehergépkocsi

  • 3 Volvo homlokrakodó (1 db L70-F, 1 db BM 640, 1 db BM 641)

  • ( szolnoki telephelyen tárolunk egy 45 m3/ó névleges teljesítményű betonkeverőt a hozzátartozó cementsilókkal)


A vevői igényeknek megfelelően a Társaság olyan gyártási és minőségirányítási rendszert alkalmaz, mely egyaránt alkalmas mind a régebbi, MSZ 4719, mind az új, MSZ 4798 szabványsorozat szerinti betonminőségek előállítására, illetve a vevők esetleges speciális megrendeléseinek teljesítésére.

A Társaság garantálja a vevői részére kiszállított beton mindenkor elvárt állandó, szabványos minőségét, folyamatosan javítja szolgáltatásai színvonalát és ezáltal biztosítja a megrendelők elégedettségét és bizalmát. Ennek révén a Társaság egyre jobban meg kíván felelni a piaci követelményeknek, megőrizve és javítva versenyképességét.

2006 óta társaságunk beton minőségét a Közlekedéstudományi Intézet Út – és Hídügyi Tagozat akkreditált laboratóriuma vizsgálja. Cégünk ebben az évben a környéken több vasútépítéshez kapcsolódó transzport betonszállítási munkát nyert meg. A társaság vezetése úgy döntött, hogy a Közlekedéstudományi Intézetet felkéri a Transzportbeton Építésügyi Ágazati Műszaki Irányelv szerinti külső ellenőrzés végrehajtására.

2009 évelején kezdte el cégünk az új betonszabványnak megfelelő üzemi gyártás ellenőrzést kiépíteni. A következő évben már a cégünk Üzemi Gyártás Ellenőrzési Tanúsítvánnyal rendelkezett, amit azóta is folyamatosan fenntart.

Hungarian English French German Italian Russian
beton, tervezés, tervező, betonösszetétel, betontervezés, betontervező

Tanusítványaink

h-beton tanusítványok

Telephelyeink

Szolnok:

5000 Szolnok, Panel út 2.
Betonüzem: 06 56 425-441
Diszpécser: 06 20 401 40-41
Tel/fax: 06 56 521-217
email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Törökszentmiklós:

5200 Törökszentmiklós, Kossuth Lajos út 19.
Betonüzem: 06 56 333-453
Diszpécser: 06 20 401 40-01
Fax: 06 56 590-693
email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

Szolgáltatásaink

1. Transzportbeton előállítás
2. Transzportbeton kiszállítás
3. Betonszivattyús bedolgozás
4. Alapozás
5. Fúrt cölöpalapozás
6. Osztályozott és bányakavics értékesítés
7. Betonacél és hegesztett hálók eladása